"Quan aprenguis, ensenya. Quan rebis, dóna" va dir una vegada l'activista Maya Angelou i a la fundació ho tenim ben present. Per això aquest proper 5 i 6 d'abril a Nicòsia participarem d'unes jornades-taller titulades "Oportunitats per a la Regió Mediterrània - De les Lliçons apreses a Implementació"

En el marc del projecte Bluecrowd que vam iniciar el passat estiu (fes-li un cop d'ull aquí a aquesta reeixida iniciativa per al desenvolupament de projectes amb impacte social al sector de la economia blava ) ens reunirem amb altres plataformes, autoritats locals i nacionals, així com expertes europees, per compartir les nostres experiències i millors pràctiques en el finançament alternatiu de projectes, concretament al micromecenatge o crowdfunding que portem anys difonent.

La idea és cobrir totes les etapes des de la concepció fins a la revisió del seu impacte social real. Per fer-nos una idea, parlem de: tipus de campanya, acompanyament i ajustaments, matchfunding, estadístiques de visualització en plataforma i xarxes socials, i molt, molt més. És una gran oportunitat i pots reservar la teva plaça avui mateix a https://forms.ccci.org.cy/bluecrowdfundingapril22/

Participaran consultores, formadores, organitzacions no governamentals, organitzacions de suport a l'emprenedoria (incubadores, acceleradores, etc), autoritats...i al final dels tallers, els qui assisteixin podran ser assessorades al "Blue Crowdfunding Cluster", un espai que concentrarà expertes en Crowdfunding de tota Europa. L'objectiu és difondre el model fins a l'infinit i més enllà, així que uneix-te a nosaltres a Xipre aquest 5 i 6 d'abril!

Aquí pots descarregar l'agenda completa i et convidem a conèixer més sobre les impulsores i la iniciativa a Crowdpolicy i Blue Crowdfunding.