🔥 Saps aquest regal, preciós, que ens és donat en néixer com la nostra única oportunitat d'experimentar, créixer i estimar... i que un dia haurem de tornar? Aquesta és una setmana molt feliç a la Fundació, ja que tornen a l'activitat dues valentes de l'equip, que per motius diferents, han necessitat un temps de descans i recuperació.

👭 Dues persones en les circumstàncies de les quals vam poder veure'ns reflectides totes i reconèixer-nos, encara que de vegades ens espanti, com a éssers passatgers i efímers que som. Avui especialment doncs, volem celebrar-les una mica més a prop, compartint aquest huracà que de vegades et porta on vols anar però altres vegades et desvia del camí i que de vegades és impredictible però sempre és necessari per moure les coses. Aquest huracà i aquest sospir que en diem vida.

📬 En aquest butlletí portem el foc de la música per escalfar els cors, també espais de trobada que desafien allò establert per demostrar que un altre model econòmic és possible i ho tanquem amb un festival transfeminista de fotografia enfocat en les lluites de base. Si parpelleges, t'ho perds! Feliç lectura i feliç activisme!

Lumbre 🔥

Normal 🫧

🎵 Eva Calero és una cantautora d'Albacete amb una gran passió per la música. Va començar a tocar la guitarra amb 12 anys i ha continuat estudiant i component cançons durant tots aquests anys. El seu projecte actual és materialitzar el seu primer disc anomenat "Lumbre", una recopilació d'algunes de les cançons que ha anat component al llarg dels anys.

🔥 "Lumbre" serà una barreja de diferents influències i sonarà a arrels, a família, a caseta de poble... Per poder gravar aquest disc, Eva ha optat per fer crowdfunding, ja que gravar un disc és un procés molt elaborat i costós en què participen moltes persones.

😊 Si tu també vols formar part de la comunitat i poder fer possible el projecte, amb la teva aportació rebràs recompenses com il·lustracions, poemes, cançons personalitzades, concerts privats i altres a goteo.cc/lumbre.

Espai Usar i Reusar ♻️

Normal 🫧

♻️ Usar i Reusar és una de les primeres botigues zero waste d'Espanya amb la missió principal de formar i acompanyar pel camí cap a una vida més amable amb el planeta. Ara, amb l'objectiu de fer front al greenwashing i oferir un espai formatiu i d'apoderament per a aquelles persones que busquen viure de manera més sostenible.

👣 El seu primer pas serà obrir un espai al centre de Barcelona, que anomenen "anti-botiga" i oferirà una botiga física, cursos, tallers, xerrades, esdeveniments de bescanvi i activitats per fomentar la reutilització i reparació d'objectes. A més, l'espai també serà un lloc per a projectes petits que busquen un espai comercial, cooperant en format coworking.

👉 Donar suport a aquest projecte significa desafiar allò establert i ajudar a demostrar que un altre model econòmic és possible. Doneu-los una mà a goteo.cc/usaryreusar!

UllalFest 👁️

Normal 🫧

🎬 ULLAL és un festival transfeminista de fotografia enfocat a les lluites de base, pràctiques de resistència i cossos dissidents. El seu objectiu és apropar la fotografia i els moviments socials de la ciutat de Barcelona mitjançant una exposició col·lectiva, activitats, xerrades, tallers i visites comentades.

👁️ El festival serà autogestionat i col·laboratiu, treballant amb diferents plataformes, entitats i associacions amb els eixos transversals del feminisme, l'antiracisme, la perspectiva anticolonial i l'ecologisme. La seva missió és estar obert a totes les persones que utilitzen la fotografia com a mitjà d'expressió, prioritzant les perspectives i les produccions artístiques transfeministes generades per persones que no són homes cis, blancs i heterosexuals.

👉 En un context global carregat d'imatges fugaces i efímeres, però produïdes des d'un règim visual hegemònic, cal generar espais de creativitat que qüestionin els rols assignats pels mitjans de comunicació i els relats institucionals a goteo.cc/ullalfest.

Apunta't al proper taller de crowdfunding impulsat per la Junta d'Extremadura!

Imagen de la campaña Crowdfunding para la Economía Social y Solidaria

🤝 La Junta d'Extremadura ho té tan clar com nosaltres, així que ens ha convidat a resoldre tots els dubtes que hi pugui haver sobre com gestionar una campanya de captació de finançament col·lectiu i la data serà aquest proper divendres 27 de gener.

👩🏻‍💻 En aquesta trobada, la nostra companya Sandra Yáñez compartirà quines són les claus que cal seguir per dissenyar i gestionar de forma adequada una campanya de captació de finançament a través del model de crowdfunding basat en donació i recompenses. Explicant tots els avantatges importants per a les empreses com el fet de conèixer de forma real l'interès que pot haver-hi cap als projectes abans de llançar-los al mercat, crear una comunitat al voltant de productes o serveis, comunicar des de plataformes que aporten el seu prestigi... i tot en un entorn de risc reduït i controlat.

💻 La trobada es realitzarà en format online el 27 de gener, a les 10.30 hores i podràs conèixer diverses expertes en micromecenatge de projectes d'innovació social, així com projectes de creadores independents, promotores culturals i associacions. Serà una jornada i ja et pots inscriure aquí!

I tu?

Normal 🫧

😙I tu? Estàs pensant a llançar una campanya de crowdfunding? Doncs ara pots aconseguir una assessoria premium com a recompensa per una donació a la fundació

🙌 Entra i sol·licita una Assessoria Premium via videoconferència amb una de les nostres assessores a goteo.cc/siguenoslacorriente

Ens veiem en 15 dies! 😜

Fins aquí hem arribat. Esperem que aquest butlletí t'hagi animat a seguir caminant cap la societat de totes i per a totes a la que ens anem acostant, poc a poc. Fins la propera!

TNos vemos en 15 días

Meet.coop

Seguint el nostre objectiu d’ajudar a desenvolupar l’economia dels béns comuns i el poder de les eines de codi obert, ara som membres de Meet.coop. Una cooperativa de reunions en línia que es preocupa per la privadesa i permet a les persones i organitzacions tenir reunions en línia de qualitat amb eines ètiques.

Meet.coop