Calcula el teu estalvi en impostos gràcies a la millora fiscal a partir del 2015

Aportació

Hisenda et torna*:

80

La teva despesa real serà 20

Fes la teva aportació ara amb el moneder Goteo: una nova funcionalitat que permet realitzar la teva donació al moment i decidir posteriorment a quin projecte destinar-la. Obtindràs a l'instant un certificat que justifica davant Hisenda la teva contribució a la Fundació Goteo, entitat sense ànim de lucre.


Més informació
Menys informació

La nova llei et permet aportar més i contribuirà a concretar més projectes

Fins ara el que aportaves a entitats benèfiques i similars desgravaba un 25% a la declaració de la renda. A partir d'aquest 2015 et podràs desgravar més, i encara més al 2016.

Els percentatges depenen no només de l'any, sinó també de quant aportes: així, per aportacions de tot un any que no superin els 150 € hi ha uns percentatges, i per als imports que superin els 150 € hi ha uns altres.

I si repeteixes amb Goteo durant almenys 3 anys ...

Si has col·laborat amb la mateixa entitat els darrers tres anys, els percentatges de desgravació són superiors*. D'aquesta manera la teva fidelitat es veu recompensada amb una devolució superior.


(*) El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%.
Article 19 (Deducció de la quota de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Gràcies a la teva aportació es financen iniciatives com:

" Ens ha permès obtenir ingressos, noves oportunitats de formació per a la inserció laboral i molt impacte mediàtic "
Didacfb, del projecte: INFINIT Loop

" Per aconseguir finançament sense comprometre'ns amb interessos polítics o empresarials vàrem recórrer a Goteo i en una setmana vam aconseguir els recursos per al docureportatge "

" Gràcies al crowdfunding vam poder tractar amb més profunditat dades que estaven disperses entre diversos organismes i tenir una visió més propera a la realitat "
Civio, del projecte: España en llamas
Objectiu 2015
El nostre objectiu 2015: que més del 50 % dels usuaris de Goteo exerceixin el seu dret a obtenir beneficis fiscals sobre les seves aportacions (El 2014 només un 12% ho van fer).