🤗 Qui no coneix alguna persona maquíssima que està en mil coses i amb prou feines té temps per a res més? Doncs aquí va la nostra anècdota: en un taller que vam fer la setmana passada, vam conèixer un donant i seguidor de tot allò que fem qui ens va confessar que des de fa algun temps ja no llegeix el nostre butlletí "perquè estic aclaparat amb tanta informació per tot arreu 😓". Per descomptat, li vam dir que no es preocupés i que l'important és continuar fent coses boniques al ritme de cadascú i gaudir-les.

🤔 Però aquí ens vam adonar de 3 coses (com a mínim). La primera és: 1️⃣ Ja agraïm suficent a qui obriu el correu i ens dediqueu una estoneta del vostre temps cada 15 dies? Vau ser 30.056 persones a l'últim butlletí! Així que moltíssimes gràcies! 🥰 La segona: 2️⃣ Ens estem deixant portar per aquesta sibil·lina "economia de l'atenció" i deixem de banda allò realment important pel superficial? Recomanadíssim doncs, aturar-nos un moment i ser conscients per decidir què valorem i tenir-ne cura 😌; i la tercera: 3️⃣ Tens algú estimat amb una mica de temps de lliure i creus que aquest butlletí li resultaria interessant? Et convidem a compartir-ho per seguir creixent i recolzant projectes d'impacte social 😝.

📬 En aquest butlletí us proposem conèixer tres lluites personals, que alhora són col·lectives, l'objectiu de les quals és fer-nos conscients i resilients de la nostra relació amb el propi cos i la societat que formem entre totes: la creació d'un espai on compartir recursos davant la malaltia, l'enregistrament d'un curtmetratge que afronta el dol i la inauguració d'una exposició per abordar aquestes relacions i moltes altres. Feliç lectura!

Univers Càncer 🔥

Normal 🫧

🔥 "Universo CANCER" és un espai on es comparteixen un munt de recursos psicoemocionals per donar suport a les dones amb càncer de mama i les seves famílies. Perquè puguin viure aquesta situació des del benestar que necessiten en aquest moment. No com una lluita, sinó com a protagonistes de recuperar la salut (i molt més) al seu camí.

♥️ Perquè tenir cura de la salut mental en aquests moments és imprescindible, es llança aquesta campanya de finançament necessari, no només per costejar el projecte sinó també la pàgina, web, edició de llibres, contes, àudios… així com per donar-ho a conèixer i seguir compartint molt més en el futur.

😊 Perquè no quedi ningú sense suport, col·labora en la seva difusió i èxit a goteo.cc/universocancer.

Una estona més 🚙

Normal 🫧

🚙 Aquest curtmetratge serà realitzat com a part d'un Treball Final de Grau de l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i explica el viatge d'una família catalana des de casa al Delta de l'Ebre fins a Màlaga, passant per la Comunitat Valenciana i Castella La Manxa.

⏳ Alba, de 16 anys, es veu obligada a deixar enrere els seus plans d'estiu per emprendre un viatge amb autocaravana amb els pares i el germà petit per conèixer la seva àvia materna. Durant el viatge s'assabenta que la mare pateix de càncer. Aquest cop de realitat el portarà a madurar mentre afronta el dol, però també l'ajudarà a reconciliar-se amb la seva mare i aprendre una valuosa lliçó.

🎬 Uneix-te al cinema compromès i impulsat per les noves generacions a goteo.cc/unratomas!

Des Les Esquerdes 👁️

Normal 🫧

👁️ El Col·lectiu "Grietas" va triar el seu nom en referència als punts de ruptura existents a la nostra societat capitalista. Aquestes ruptures són alhora el resultat de pràctiques destructives i perjudicials, i espais on poden créixer noves possibilitats.

🗣️ Amb aquesta campanya volen inaugurar una exposició d'art a Barcelona com a intervenció pública per abordar les relacions de les persones amb la ciutat, amb la terra, amb els cossos, amb els éssers no humans; des de les emocions i la sensació de (in)seguretat; i les seues reflexions sobre un futur orientat al decreixement.

👉 Ajuda a fer realitat aquest projecte per fomentar alternatives als problemes sistèmics a goteo.cc/desdelasgrietas.

Goteo 💜 Decidim

Normal 🫧

💪 Aquesta setmana celebrem al costat de tota la comunitat d'innovació democràtica la llarga trajectòria i aniversari de les nostres companyes a DECIDIM. Doncs compartim l'enfocament d'una democràcia participativa i col·laborativa, on Goteo.org se centra en el finançament de projectes i Decidim.org s'enfoca en el procés democràtic en si mateix, per la qual cosa considerem ambdues eines importants per fomentar la participació ciutadana i millorar la democràcia.

🙌 Basades en l'ús de programari lliure i amb l'objectiu de millorar la democràcia participativa i la col·laboració ciutadana, també estem col·laborant estretament en una integració que esperem oferir-vos ben aviat. I en el cas que aquesta és la primera vegada que ens visites i ho fas recomanada per una bona amiga (Benvinguda!), aquí hi ha una breu presentació i una invitació a imaginar com serà d'interessant una futura eina que integri totes dues.

👥Goteo.org és una plataforma de finançament col·lectiu que s'enfoca en projectes socials i culturals. Permet als usuaris crear campanyes de crowdfunding i rebre donacions de la comunitat per fer els seus projectes. D'altra banda, Decidim.org és una plataforma de participació ciutadana que permet a les organitzacions i administracions públiques involucrar la comunitat en el procés de presa de decisions. Ofereix eines per a la consulta i el debat públic, així com per a la gestió de processos democràtics en línia.

📣 La nostra convicció és que les campanyes d'empremta democràtica a Goteo.org tenen un gran potencial per generar incidència política a nivell local i regional. A través d'aquestes campanyes, la ciutadania es pot organitzar i liderar projectes que tractin qüestions importants a la seva comunitat. Aquests projectes poden tenir un impacte significatiu en la presa de decisions polítiques per la qual cosa convidem que siguin considerats en un procés de democràcia participativa a la teva localitat o regió. Anirem avançant i us mantindrem informades!

Taller Gratuït de Crowdfunding per a Projectes Feministes!

Normal 🫧

💜 Llançar butlletí un 8 de febrer ens recorda que estem a tot just un mes de reivindicar tota la feina que realitzem dia a dia com a plataforma de micromecenatge feminista. Així que per avançar juntes, engrossint espais com el nostre [fem.goteo.org] (https://fem.goteo.org/), us convidem a participar aquest proper 21 de febrer al Taller Gratuït de Crowdfunding per a Projectes Feministes.

👩 En aquesta trobada, les nostres companya Sandra Yáñez i Eva Esteban compartiran sessió durant la qual explicaran les claus que cal seguir per dissenyar i gestionar de forma adequada una campanya de captació de finançament a través del model de crowdfunding basat en donació i recompenses, especialment centrades en projectes feministes reeixits com Jornaleras, 8 Mil Motius, Por todas i moltes altres més.

💻 Ja pots inscriure't aquí

I tu?

Normal 🫧

😙I tu? Creus en el valor de les assessories que oferim a Goteo? Recolza'ns perquè puguem seguir donant més atenció personalitzada a les persones que impulsen les campanyes. Amb aquesta donació podrem regalar temps d'assessoria premium a la campanya que trieu. Això vol dir fins a 2 hores de videoconferència amb una de les nostres assessores perquè resolgui tots els seus dubtes i hi hagi un acompanyament en el cas que vulguis llançar una campanya de crowdfunding.

🙌 Entra i sol·licita una Assessoria Premium via videoconferència amb una de les nostres assessores a goteo.cc/siguenoslacorriente

Ens veiem en 15 dies! 😜

Fins aquí hem arribat. Esperem que aquest butlletí t'hagi animat a seguir caminant cap la societat de totes i per a totes a la que ens anem acostant, poc a poc. Fins la propera!

TNos vemos en 15 días

Meet.coop

Seguint el nostre objectiu d’ajudar a desenvolupar l’economia dels béns comuns i el poder de les eines de codi obert, ara som membres de Meet.coop. Una cooperativa de reunions en línia que es preocupa per la privadesa i permet a les persones i organitzacions tenir reunions en línia de qualitat amb eines ètiques.

Meet.coop