La plataforma Goteo és una part fonamental de la Fundació Goteo, que impulsa eines per al finançament cívic, on fem possible que moltíssimes iniciatives tirin endavant. Tenim tres puntals molt importants: l'ecològic, el social i el democràtic, que donen sentit a tot el que fem:

  • No deixem a ningú enrere, donant suport “cas per cas i pas a pas”, amb formació, difusió i acompanyament a més de 200 projectes l'any.
  • Innovem cívicament per defecte, liderant processos innovadors de finançament corresponsable juntament amb institucions públiques i privades.
  • Compartim allò que tenim, i apostem pel software lliure, obrim les nostres dades i alliberem el nostre codi, per a créixer en comunitat, reforçar la societat del coneixement i participar activament d'ella, sense complexos!
Fundació Goteo

Tot un equip treballant per a un crowdfunding cívic!

Les nostres despeses
150.006 €
Despeses operacionals 2017
29%
Despeses cobertes pel 4% comissió
79%
Despeses dedicades a salaris

En el 2017, hem recaptat més 1.150.000€ per finançar els projectes. La comissió recaptada als projectes exitosos és del 4%, el que suposa cobrir el 29% de les nostres despeses operacionals. I quins són els nostres costos operacionals? Sobretot, els salaris de les persones que fan possible el dia a dia de l'organització. Consulta aquí els nostres comptes del 2017 i ajuda'ns a seguir treballant.

Totes les donacions a la Fundació Goteo són desgravables. Per exemple, si dónes 100€, Hisenda et retornarà 75€. Utilitza la nostra Calculadora Fiscal per calcular la desgravació que obtindràs. Rebràs el certificat de donació que et correspon.

Tens dubtes sobre la teva donació a la Fundació Goteo? Escriu-nos a donate@goteo.org