🎲 L'oci i la fantasia són la dolça llibertat de les exigències de la feina. És com un esbarjo per als adults, és llegir un llibre o passejar, sense pressa. La fi de l'estiu pot semblar la fi d'aquesta llibertat, però segueix estant aquí, sempre, si sabem cuidar-la.

📬 En aquest butlletí portem tres preciosos projectes que aprecien la fantasia al tractar-la com una oportunitat única per connectar amb altres persones i acompanyar-les en les seves tres etapes vitals: infància, maduresa i senectut. Totes elles ho aconsegueixen a l'unir passions, compartir alegres moments d'aprenentatge i re-generar experiències. Gaudeix tu també donant-los suport!

Nova Arcàdia 📚

😊 Creus en la força dels somnis? A Arcàdia sí! Sandra, la mare d'una nena de 5 anys, amant dels contes i experta en somiar, va voler que la seva filla visqués la felicitat d'estar envoltada de papers, llapis de colors i llibres. Va obrir un preciosa llibreria i avui dia és un negoci familiar especialitzat en llibre infantil i juvenil, papereria i joguines lligat al barri del Clot. Ara, al costat de noves companyes, volen anar més lluny.

🧑🏽 Amb la Nova Arcàdia es consoliden com a punt de trobada i d'acompanyament sociocultural per generar activitats dins d'un model d'Economia Social i Solidària. Continuaran la seva especialitat en temes de criança, feminismes i sostenibilitat, convidant a la comunitat i veïnat a formar part de la família ARCADIA per intercanviar recursos, sabers, tallers, xerrades i històries de vida.

👉🏽 Uneix-te a aquest somni per donar-li l'empenta necessària a Nova Arcàdia

Freak Wars ✊🏽

🤓 Freak Wars és un esdeveniment sense ànim de lucre i gratuït que busca portar l'afició dels wargames, jocs de miniatures, jocs de taula i cosplay a tothom.

🧙🏽 Una altra forma d'oci alternatiu, allunyat de la tecnologia o l'alcohol, és possible i per això organitzen aquesta trobada des de fa anys, incloent en aquesta edició, i com a recompensa a la teva aportació, 1 baralla solidària especial sobre el confinament del Covid19 on la recaptació es donarà de manera íntegra a l'associació Grans Amics, dedicada a la cura de persones grans que es troben soles.

✊🏽 Participa d'aquesta bonica festa col·laborant a Freak Wars

Música per despertar 👵🏻

🎼Rosario té 77 anys, i l'alzheimer la porta per intensos moments d'agitació, deambulant sense rumb fix d'una banda a l'altra, sense reconèixer on és, el nom dels seus fills o la seva data de naixement. Això sí, a l'escoltar els primer acords de "Bésame Mucho" connecta amb la seva joventut, amb records de la seva vida i les emocions associades, trobant en la seva Història un racó de Pau on poder aturar-se i contemplar la vida prop del seu final.

😌 Aquesta música per a "despertar" emocions associades s'ha viscut en centenars d'històries que han estat acompanyades per l'associació que llança aquest crowdfunding, amb la missió d'apropar la música de les seves vides a persones amb alzheimer i les que les envolten, promovent una millora del seu estat i qualitat de vida.

👉🏽 Demanen de cor la teva ajuda en la campanya que inicien amb motiu del Mes Mundial de l'Alzheimer, ja sigui amb alguna donació o simplement compartint l'enllaç a Música per despertar

Ens veiem en 15 dies! 😜

Fins aquí hem arribat. Esperem que aquest butlletí t'hagi animat a seguir caminant cap a la societat de totes i per a totes a la qual ens anem acostant, a poc a poc. Fins la propera!